Vinurile noastre

Genesis

  • GenesisExistă patru forțe divine care au stat la baza genezei acestei lumi: lumina, apa, aerul și pământul. Aceste patru forțe creatoare interacționează în cel mai miraculos mod atunci când vița de vie le absoarbe pentru a crește și a da struguri fructuoși, parfumați și plini de viață. Podgoria Vin a descoperit modul unic în care energiile celor patru forțe din geneza lumii pot fi păstrate în calitățile unor vinuri excepționale. GENESIS este vinul care se referă la prima creație și care deschide omului posibilitatea de a-și descoperi propriile energii creatoare. GENESIS este vinul care inspiră!

Libera

  • Marca LIBERA este creată pentru a reaminti semnificația libertății prin faptul că reprezintă o sinteză armonioasă a muncii, a puterii de a crea produse admirabile, a talentului și a pasiunii, este un tribut adus spiritului liber al celor care îndrăznesc să exploreze noul, să încerce noi senzații, să descopere și să transcendă. Vinurile LIBERA au puterea de a ne conduce pe calea naturală a sufletului, calea revelatoare de la libertatea gândirii la libertatea cuvântului și a faptei, libertatea necesară pentru a ne urma visele!

Blossom Stories

  • Nimic nu e mai bun decât propriul suflet îmbuteliat frumos. Vinurile Blossom Stories sunt despre VIORICA, un soi de struguri cu caracter moldovenesc, parfumat, cu note gingașe de busuioc și cimbru, mere galbene și caise confiate.

Aborigi

  • Pământul este cel care ne-a dat viață și ne oferă totul pentru a trăi fericiți. Suntem îndrăgostiți de pământul nostru, care ne înzestrează cu generozitate cu darurile sale. Legătura cu țara și cu pământul natal este inseparabilă. Iar vinul, pe care îl facem noi, este cel care reflectă și cel care conține experiența strămoșilor noștri, a tuturor celor care au trăit pe acest pământ înaintea noastră.

Aborigi Premium

  • "Unul dintre cele mai bogate și mai răspândite simboluri universale, #Arborele Vieții semnifică legătura dintre Cer și Pământ, verticalitatea, ascensiunea, armonizarea dintre material și spiritual." Colaborarea dintre artă, viziune și struguri, oenologie ne-a ajutat să creăm linia de vinuri premium ABORIGI. Vinuri concepute pentru a încânta simțurile, pentru a trezi emoții frumoase legate de sensul nostru pe pământ.