Podgorii

Pasiunea pentru Vinificație: Sufletul Creațiilor Noastre

Vinificația este pentru noi mai mult decât un proces; este o artă și o pasiune care animă fiecare membru al familiei noastre. Această pasiune ne ghidează mâna în fiecare etapă, de la cultivarea viței de vie până la maturarea vinului în butoi. Fiecare vin pe care îl producem este rezultatul unei dedicații neclintite pentru excelență și un tribut adus terroir-ului unic al regiunii noastre.

Unde se întâlnesc Respectul pentru Natură și Pasiunea

Înconjurată de dealuri moi, sub un cer deschis și generos, se află inima afacerii noastre de familie. – PODGORIA VIN vineyards Aici, tradiția întâlnește sustenabilitatea într-un dans armonios, iar fiecare strugure este crescut cu un profund respect pentru pământ și natură. Creștem struguri nu doar pentru a produce vinuri excepționale, ci pentru a celebra și a păstra frumusețea și generozitatea naturii care ne înconjoară.

Respectul pentru natură: Fundamentul filozofiei noastre

Pentru noi, respectul pentru natură este esențial. Viile noastre sunt cultivate prin metode sustenabile, cu un minim impact asupra mediului înconjurător. Integrăm practici ecologice și biodinamice pentru a asigura echilibrul și sănătatea solului, care la rândul său, ne oferă struguri de cea mai înaltă calitate. Acest angajament față de sustenabilitate reflectă dedicarea noastră nu doar către calitatea vinului, ci și către protejarea patrimoniului natural pentru generațiile viitoare.

Sustenabilitate. Angajamentul Nostru pentru un Viitor Mai Bun

Sustenabilitatea nu este doar un cuvânt la modă pentru noi; este o parte integrantă a filosofiei noastre de viață și de afaceri. De la utilizarea apei până la gestionarea deșeurilor și conservarea biodiversității, fiecare decizie este luată cu gândul la reducerea amprentei ecologice și la promovarea unui mediu mai sănătos. Suntem mândri să fim custozi ai pământului și să lucrăm în armonie cu natura, asigurându-ne că viile noastre sunt nu doar productive, ci și locuri de refugiu pentru flora și fauna locală.

Descoperiți podgoriile noastre

O Invitație la Armonie cu Natura
Vă invităm să vizitați viile PODGORIA VIN unde tradiția, pasiunea, și respectul pentru natură se împletesc pentru a crea vinuri autentice, reflectând esența și spiritul locului nostru. Fiecare pas pe care îl faceți printre rândurile de viță de vie este o călătorie în inima unei afaceri de familie care trăiește prin și pentru vin. Descoperiți cu noi bucuria vinificației responsabile și gustul inconfundabil al vinurilor create cu respect pentru natură și dragoste pentru artă.

Mândria noastrăviile PODGORIA VIN

Înconjurată de dealuri molcome, sub un cer deschis și generos, se află inima afacerii noastre familiale

Region
Cantemir District
Altitude
200m
Latitude
46°13′57″N
Longitude
28°19′17″E
Planted Varietals
Chardonnay, Floricica, Feteasca alba, Feteasca Regala, Feteasca Neagra, Viorica, Aligote, Saperavi, Alibernet, Merlot, Caberenet Sauvignon, Carmenere, Glera
Area
430 ha or 1062 Acres
Soil & Climate
Black soil 75% and temperate continental climate with a long non-frost period, short mild winters, long hot summers

Mândria noastrăLawrence Vineyard

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam finibus ornare sem vitae pharetra.

Region
Sonoma Valley
Altitude
555'
Latitude
38° 25' 00.87``
Longitude
122°32'32.08``
Planted Varietals
Merlot, Zinfandel
Climate
Morning fog and warm afternoons
Soil
Rocky soil upper block

Mândria noastrăVendal Vineyard

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam finibus ornare sem vitae pharetra.

Region
Sonoma Valley
Altitude
555'
Latitude
38° 25' 00.87``
Longitude
122°32'32.08``
Planted Varietals
Merlot, Zinfandel
Climate
Morning fog and warm afternoons
Soil
Rocky soil upper block

Descoperă

1062
Acre
620 mm
Ploaie anuală
10 grade
Temperatura medie
14
Soiuri de struguri